9.24.2013

Τον Οκτώβριο ξεκινούν να λειτουργούν τα τακτικά και τα έκτακτα εργαστήρια για παιδιά στο Ακαδήμεια. Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα και διαλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει. Γονείς και εκπαιδευτικοί, οι προτάσεις του Ακαδήμεια αφορούν και εσάς!
Τον 
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Οι μικροί μας φίλοι συναντήθηκαν όλοι μαζί το Σάββατο στη γιορτή μας και τώρα μαζί με όσους επιθυμούν θα χωριστούν σε τμήματα και θα ξεκινήσουν το Δημιουργικό Παιχνίδι για βρέφη 10 μηνών - 3 ετών με τους γονείς τους!
Το Πρόγραμμα Μουσικής Προπαιδείας για παιδιά 2-5 ετών μαζί με τους γονείς τους "Σίντο... το πάντα!" της Ειρήνης Τζούμα περιμένει και φέτος τους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο της μουσικής παίζοντας!!!
Το Πρόγραμμα Μουσικής Προπαιδείας "Ο Μουσικούλης και η παρέα του" για παιδιά 5-6 ετώνέρχεται φέτος να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν μουσική διασκεδάζοντας!!!
Η συγγραφέας και εικονογράφος ΛΗΔΑ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣΗ σε κύκλους εργαστηρίων 8 συναντήσεων θα προσφέρει από το Νοέμβριο σε γονείς και παιδιά να φτιάξουν το δικό τους μοναδικό βιβλίο !!!
Τα Θεατρικά Εργαστήρια για παιδιά ξεκινούν το Σάββατο 5 Οκτωβρίουγ εμάτα ιστορίες που περιμένουν να γεμίσουν ζωή!!!
Τα εργαστήρια Δημιουργικής Κίνησηςπεριμένουν αγόρια και κορίτσια να γνωρίσουν καλύτερα τις δυνατότητες που έχει το σώμα τους μέσα από καταπληκτικά παιχνίδια!!!
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Ο κύκλος Θεατρικών Εργαστηρίων ενηλίκωνπεριμένει τους μεγάλους μας φίλους μια φορά το μήνα να γίνουν παιδιά και να ζήσουν τη δική τους ιστορία! Πρώτη συνάντηση, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 6:00μ.μ.!
Σεμινάρια υποκριτικής και σκηνοθεσίας με το Δημήτρη Σεϊτάνη θα πραγματοποιηθούν και φέτος.
Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Η Λίλη Λαμπρέλλη θα μας ταξιδέψει και φέτος στους δρόμους των μαγικώνπαραμυθιών μέσα από τα σεμινάριά της.
Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Ο κύκλος Σεμιναρίων Επιμόρφωσης - Συζήτησης για γονείς και ενήλικες θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τον εαυτό μας και τους άλλου γύρω από σημαντικά θεματα της καθημερινότητάς μας.
Ο κύκλος Σεμιναρίων Παιγνιοθεραπείας για γονείς και εκπαιδευτικούς θα μας θυμίσει πως τα ερωτηματικά και οι αγωνίες για την ανατροφή των παιδιών μπορούν να βρουν απαντήσεις μέσα από το παιχνίδι!
Η Μουσικοθεραπεία είναι μια  μορφή δημιουργικής θεραπείας κατά την οποία η προσοχή του  θεραπευτή εστιάζεται στην δημιουργία και αξιολόγηση της εξελισσόμενης  θεραπευτικής σχέσης με την βοήθεια της μουσικής και των ήχων. Οκύκλος των σεμιναρίων Μουσικοθεραπείας θα γεμίσει και φέτος μελωδίες το Ακαδήμεια!
Τα εξειδικευμένα Σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς φέτος αγγίζουν όλες τις τέχνες:ΘΕΑΤΡΟ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΧΟΡΟ!!!
Η τέχνη θα μας δώσει τη δύναμη να κάνουμε πιο ευχάριστο και ενδιαφέρον το μάθημά μας την περίοδο που διανύουμε!!!
,
Και από αρχές Οκτώβρη, όπως κάθε χρόνο,  μια έκτακτη εκδήλωση για παιδιά και πολλές φορές και για ενήλικες θα σας περιμένει κάθε Σάββατο στο Ακαδήμεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: