9.18.2013

Παιδί και Τέχνη - οι εγγραφές ξεκίνησαν!


ΠΑΙΔΙ & ΤΕΧΝΗ 2013 - 2014

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες κοντά στα παιδιά!

Το Παιδί & Τέχνη έχοντας διαγράψει πορεία 10 πετυχημένων χρόνων, καλεί φέτος καταξιωμένους καλλιτέχνες ώστε να αγκαλιάσουν και να καθοδηγήσουν τα παιδιά στο δρόμο της τέχνης !
Δημιουργούμε νέα εργαστήρια για να ταξιδέψουμε μαζί με τα παιδιά στον κόσμο του παραμυθιού και της δημιουργίας!
Ο Ιδρυτής του Οργανισμού , ο ηθοποιός και μουσικοπαιδαγωγός Θωμάς Κινδύνης δημιουργεί την πρώτη παιδική ορχήστρα με βάση το μουσικοκινητικό σύστημα του ORFF!

Ο Θεοδόσης Δαυλός, ζωγράφος και σκηνογράφος, παρασύρει τα παιδιά στον κόσμο των χρωμάτων και των κατασκευών!

Οι λέξεις και η φαντασία δημιουργούν ιστορίες που αποτυπώνονται με την καθοδήγηση της συγγραφέως Ζωής Βαλάση στο χαρτί, φτιάχνοτας τα πρώτα μας θεατρικά κείμενα και όχι μόνο!

Χορεύουμε και μαθαίνουμε το σώμα μας με τις χορεύτριες Ευγενία Παπαδάκη και Κλεονίκη Καραχάλιου!

Εικόνες και ήχοι συνθέτουν μια ιστορία και φτιάχνουμε την πρώτη μας ταινία με τον κινηματογραφιστή Βαγγέλη Ρήγα.

Συνεχίζουμε την επιτυχημένη μας πορεία στα εργαστήρια Κίνηση, Λόγος και Ρυθμός όπου χρόνια ολόκληρα οι μικροί μας καλλιτέχνες μας εμπιστεύονται! Η υπεύθυνη σπουδών του Παιδί & Τέχνη, ηθοποιός και συγγραφέας Άννα Σεβαστή Τζίμα για 10η συνεχή χρονιά διδάσκει και βρίσκεται κοντά στα παιδιά! Θέατρο με βάση τα συναισθήματα, το παραμύθι αλλά και μύθους από την Αρχαία Ελλάδα.
Μουσική με βάση το μουσικοπαιδαγωγικό σύστημα του Carl Orff. Κίνηση με βάση το σύστημα Laban. Επικοινωνία, γιατί έτσι κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη και ευκολότερη. Παιχνίδι, γιατί η μάθηση ξεκινάει από το παιχνίδι.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ , ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.00

Oι εγγραφές ξεκίνησαν!
Σας περιμένουμε την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου για να κάνετε ένα δοκιμαστικό μάθημα δωρεάν!
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΑΛΚΜΗΝΗΣ 13,Κ.ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
Πληροφορίες και εγγραφές: 2103464903-2103464002

Δεν υπάρχουν σχόλια: