10.01.2013

Μια εκδήλωση για παιδιά στον Πολυχώρο Μεταίχμιο με πολύ μυστήριο....Όλα για τη φανέλα και Τα δεκατρία φτερνίσματα της Ελένης Σβορώνου
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 6 ετών

Μυστήριο στην πόλη
Ποδόσφαιρο, αγάλματα που μιλούν, κορίτσια που ντύνονται αρκουδίτσες  και ένα έγκλημα που πρέπει να προλάβουμε! Οι αδελφοί Λαγωνίκα, ο Πότης και η Μηλίτσα, χρειάζονται τη βοήθειά σας για να προλάβουν το κακό.
Η συγγραφέας Ελένη Σβορώνου έχει επιστρατευτεί ήδη από τον Πότη και τη Μηλίτσα
-τους ήρωες των νέων της βιβλίων-  και θα σας περιμένει για να λύσετε το μυστήριο της παραβιασμένης βιτρίνας. Τα παιδιά θα κληθούν να ενώσουν τα κομμάτια μιας ιστορίας, να  ανακαλύψουν τα «ποιος» και τα «γιατί» και στο τέλος παρέα θα  φτιάξουν τη δική τους αστυνομική περιπέτεια. Συνίσταται να φέρουν μαζί τους ένα μικρό αντικείμενο που σχετίζεται με το άθλημα που τους αρέσει (π.χ. τις μπαλαρίνες του χορού, το κορδόνι από τα παπούτσια του μπάσκετ, την αθλητική φανέλα τους κ.λπ.).

Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα από τα δύο βιβλία και σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα δοθούν δωράκια. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.

Δεν υπάρχουν σχόλια: