ΔιαγωνισμοίΟι καλεσμένοι μας στις Παραμυθο-συνεντεύξεις μας φέρνουν κι ένα "δωράκι" για τους αναγνώστες του Mommy's Fairytales!
Διαβάστε, σχολιάστε και κοινοποιήστε και ίσως είστε εσείς ο τυχερός παραμυθο - νικητής μας!!!

Το Mommy's Fairytales προσφέρει τρεις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Πετώντας για την Ειρήνη» στις 19/1/14, αφήστε σχόλιο με το όνοματεπώνυμο σας, κάτω από την σχετική ανάρτηση στη σελίδα μας στο facebook. Οι νικητές θα δημοσιευθούν στη σελίδα www.facebook.com/MommysFairytales στις 17/1, στις 13:00 το μεσημέρι και τα ονόματα τους θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου.
Καλή Επιτυχία!


Ο «Λώτινος  Ήλιος»  παρουσιάζει:
της Άννας Παπαμάρκου και του Λεωνίδα Ψέλτουρα
μια παράσταση για την Ομόνοια, την Ειρήνη και τη Μη-βία
Κινηματοθέατρο IDEAL (Πανεπιστημίου 46, Αθήνα)
από τις 13 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή 
έως και τις 16 Φεβρουαρίου 
στις 12:00 μ.μ.
Πληροφορίες: 211.411.111.0,  210.5450698 wwwlotinosilios.gr
Τιμή εισιτηρίου: 8,00 €, Ομαδικά εισιτήρια: 6,00€
«Δώστε τα χέρια αδέρφια μου!
Αυτό ‘ναι η Ειρήνη!»
Γ. Ρίτσος
Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου "Ο βάτραχος και το φιλί"Ένας βάτραχος και μια βατραχίνα περιμένουν το φιλί που θα τους μεταμορφώσει, για να βρουν τον εαυτό τους. Όσο περιμένουν γνωρίζονται, αρχίζουν τις καλημέρες, τα χαμόγελα, τα μικρά και τα μεγάλα ταξίδια, τα μικρά και τα μεγάλα μυστικά. Και χωρίς να το καταλάβουν, νιώθουν ξαφνικά οι δυο τους δεμένοι. Κάτι τους κρατάει μαζί, αχώριστους. Κάτι που δεν ξέρουν ούτε τι είναι ούτε πώς το λένε…
To βιβλίο Ο βάτραχος και το φιλί” της Εύης Γεροκώστα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιοστη σειράς "Μικρές Καληνύχτες με πολύ όμορφη εικονογράφηση από την Κατερίνα Χαδουλού.

Ενημερωθείτε για όλες τις εκδόσεις των Εκδόσεων Μεταίχμιο μέσω Facebook https://www.facebook.com/ekdoseis.metaixmio και γίνετε μέλος της διαδικτυακής ομάδας του Μεταίχμιου για να επωφεληθείτε πολλών προνομίων πατώντας στο σε αυτό το link.

Εσείς τι πιστεύετε πως μπορεί να ήταν αυτό που κράταγε μαζί τα δύο βατραχάκια;
Δώστε τη δική σας απάντηση και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα τρία αντίτυπα που προσφέρουν οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
 • Αφήστε σχόλιο στο τέλος του άρθρου με την απάντηση σας και το ονοματεπώνυμο σας. 
 • Οι συμμετοχές θα συγκεντρώνονται ως και τις 13/11/2013 τα μεσάνυχτα. Τα ονόματα των νικητών, θα δημοσιευθούν στις 14/10/2013,  στην τρέχουσα σελίδα και οι νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν δηλώσει.  
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών
 • Η παραλαβή των βιβλίων θα γίνει από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο  Ιπποκράτους 118  στην Αθήνα ή  από το Οξυγόνο   Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη
 • Σε περίπτωση που ο νικητής είναι κάτοικος εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης, το βιβλίο, θα του απόσταλεί ταχυδρομικά.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το Mommy's Fairytales διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


“ΔΡΟΣΟΣΤΑΛΙΔΑ” 2 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ
drosostalida
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια μικρή ψιχάλα.
Μια τόοοοοσο δα μικρή δροσοσταλίδα.”
Η δροσοσταλίδα περιπλανιέται στα σύννεφα, στα ποτάμια, στις λίμνες, στα λουλούδια ψάχνοντας απάντηση στο ερώτημά της:“Ποιό είναι το όνομά μου; Mήπως ξέρεις το όνομά μου;”
To βιβλίο δροσοσταλίδα” του Αντώνη Δημητρακόπουλου κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ίκαρος με πολύ γλυκειά εικονογράφηση από την Έρση Σπαθοπούλου.
Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω και είναι ένας πολύ ωραίος  τρόπος, για να μάθουν τα παιδιά την πορεία της δροσοσταλίδας, τον κύκλο που κάνει στο περιβάλλον αλλά και τη μεγάλη αξία της!
Μπορείτε να ξεφυλλίσετε κάποιες σελίδες του στη σελίδα των παιδικών εκδόσεων ΊΚΑΡΟΣ  εδώ
Ενημερωθείτε για όλες τις εκδόσεις των Εκδόσεων Ίκαρος μέσω Facebook  facebook.com/ikaroskids αλλά και μέσω newsletter, που μπορείτε να  λαμβάνετε απευθείας στο email σας με μία απλή εγγραφή στο ακόλουθο link  kids.ikarosbooks.gr/newsletter.asp !
Δώστε και τη δική σας απάντηση στο ερώτημα της μικρής Δροσοσταλίδας, 


"Μήπως ξέρεις το όνομά μου;"

και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα δύο αντίτυπα που προσφέρουν οι εκδόσεις ΊΚΑΡΟΣ
drosostalida_Page_2
 • Αφήστε σχόλιο στο τέλος του άρθρου με την απάντηση σας και το ονοματεπώνυμο σας. 
 • Οι συμμετοχές θα συγκεντρώνονται ως και τις 16/10/2013 τα μεσάνυχτα. Τα ονόματα των νικητών, θα δημοσιευθούν στις 17/10/2013,  στην τρέχουσα σελίδα και οι νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν δηλώσει.  
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών
 • Η παραλαβή των βιβλίων θα γίνει από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων ΊΚΑΡΟΣ στη διεύθυνση  Βουλής 4 στο Σύνταγμα. Σε περίπτωση που ο νικητής είναι κάτοικος εκτός Αττικής, το βιβλίο, θα του απόσταλεί ταχυδρομικά.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το Mommy's Fairytales διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

1 σχόλιο:

Mommy's Fairytales είπε...

Σας ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας! Γεμάτα έμπνευση τα ονόματα που δώσατε στην δροσοσταλίδα μας, έχουν αποτελέσει νέα δημιουργική πηγή για παραμυθοσκαρφίσματα και για αυτό δεν τα έχουμε δημοσιεύσει ακόμα. Συνεχίστε να παίρνετε μέρος στους διαγωνισμούς του Mommy's Fairytales και εκτός από τα όμορφα βιβλία που θα απολαμβάνουμε, θα παραμυθοδημιουργούμε παρέα!
Οι δύο τυχεροί του διαγωνισμού είναι
η Αργυρώ Ψαρουδάκη
και η Σοφία Λεμονίδου