9.19.2013

Εμπλουτισμένο με νέα εργαστήρια το πάρτι γνωριμίας του "Ακαδήμεια"

Αγαπητοί φίλοι,
λόγω της αυξημένης ζήτησης θέσεων στα τμήματα των εργαστηρίων του Σαββάτου, οργανώνουμε άλλα δύο τμήματα και σας θυμίζουμε όσα έχουμε ήδη ανακοινώσει, ώστε να γνωρίστούμε με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο το επιθυμεί!
Έτσι το πρόγραμμά μας θα ξεκινήσει από τις 9:45π.μ.!!!
9:45π.μ. - 10:30 π.μ.: Για παιδιά 1 - 2 ετών
Ένα ακόμη τμήμα με δραστηριότητες ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ και ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣγια να παίξουν και να διασκεδάσουν μαθαίνοντας οι γονείς με τα παιδιά τους.
Η ψυχολόγος ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΛΑΝΤΖΗ και η μουσικοπαιδαγωγός ΛΙΝΑ ΣΑΡΑΦΙΔΟΥ θα είναι μαζί σας να σας προτείνουν νέα παιχνίδια και δρόμους επικοινωνίας!!!
11:30π.μ. - 12:30μ.μ.: Για παιδιά 2-3 ετών
Ο "Σίντο... το πάντα", από το Πρόγραμμα Μουσικής Προπαιδείας της Ειρήνης Τζούμα, περιμένει μαζί με τη Μουσικοπαιδαγωγό ΛΙΝΑ ΣΑΡΑΦΙΔΟΥ να δει τους μικρούς του φίλους, να παίξει και να τραγουδήσει μαζί τους!!!
11:30π.μ. - 12:30μ.μ.: Συζήτηση για ενήλικες - Εργαστήριο για παιδιά 3-6 ετών
Η πιο σημαντική ένδειξη που έχουμε για την επιτυχία ή την αποτυχία κάθε ατόμου είναι μια πολύτιμη ενέργεια γνωστή ως αυτοεκτίμηση
Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ, Ψυχοθεραπεύτρια – Οικογενειακή θεραπεύτρια, MSc Κοινωνική Ψυχιατρική – Παιδοψυχιατρική Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων συζητά με γονείς, εκπαιδευτικούς και όποιον άλλο ενδιαφέρεται «Βοηθώντας το παιδί μου να χτίσει την αυτοεκτίμησή του» .
Την ίδια ώρα, τα παιδιά 3-6 ετών συμμετέχουν σε ένα εργαστήρι με θεατρικές και κινητικές δραστηριότητες με τις δασκάλες των κύκλων εργαστηρίων ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΒΟΥΣΗ, Νηπιαγωγό, Δασκάλα Δράματος, MA: Arts In Eduvation και ΜΑΤΑ ΜΑΡΡΑ, Χορεύτρια, Χορογράφο, Δασκάλα Δημιουργικής Κίνησης και Σύγχρονου Χορού!
12:30μ.μ. - 1:30μ.μ.: Συζήτηση για ενήλικες - Εργαστήρια για παιδιά 4-6 & 6-12 ετών
Η Δασκάλα Δημιουργικής Κίνησης ΜΑΤΑ ΜΑΡΡΑ συζητά με γονείς, εκπαιδευτικούς και όποιον άλλο ενδιαφέρεται για τη Δημιουργική Κίνηση: «Τρέχω, πηδάω, προσγειώνομαι, κυλάω, ανακαλύπτω και μαθαίνω με το σώμα μου!»

Την ίδια ώρα, τα παιδιά 4-6 ετών συμμετέχουν σε ένα εργαστήρι Μουσικής Προπαιδείας «Σίντο… το Πάντα» με τη Μουσικοπαιδαγωγό μας ΛΙΝΑ ΣΑΡΑΦΙΔΟΥ!
Τα παιδιά Δημοτικού συμμετέχουν σε ένα θεατρικό εργαστήρι με τη Δασκάλα και Δασκάλα Δράματος ΘΑΛΕΙΑ ΚΑΛΛΙΑΝΤΑ!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!

Και στην όμορφη αυλή μας εκτός από το καφεδάκι σας που μπορείτε να απολαύσετε, θα έχετε τη δυνατότητα για φθηνοπωρινές αγορές από το bazaar που θα υπάρχει με χειροποίητες δημιουργίες!!!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: