7.25.2013

Avant premiere Αεροπλάνα

Metaixmio


Avant premiere Αεροπλάνα



Η νέα παιδική ταινία της Disney από 22 Αυγούστου
στους κινηματογράφους σε 3D


Πάνω από τον κόσμο των Αυτοκινήτων, πετάνε τα Αεροπλάνα!

Το «Αεροπλάνα» είναι μια συναρπαστική τρισδιάστατη κωμωδία κινουμένων σχεδίων που υπόσχεται να μας συγκινήσει με την ιστορία του Ντάστι, ενός ταπεινού μονοκινητήριου αεροπλάνου και μιας νέας αξέχαστης παρέας που πετάει, κυριολεκτικά και μεταφορικά, απογειώνοντας την ταινία.

Διαβάστε την ιστορία από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και δείτε την ταινία σε 3D που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 22 Αυγούστου από τη Feelgood.

Την Τρίτη 20 Αυγούστου η Feelgood διοργανώνει avant premiere της ταινίας 
(σε 3D), στις 19:00 το απόγευμα, στο Village World στο The Mall Athens. 

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ εξασφάλισαν αποκλειστικά για τα μέλη του Kid Club ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑ 20 διπλές προσκλήσεις αυτής της πρώτης προβολής. Μη χάνετε καιρό! Όσοι θέλετε να απολαύσετε στη μεγάλη οθόνη τις περιπέτειες του Ντάστι στείλτε έως την 1η Αυγούστου στο paidia-dialeimma@metaixmio.gr τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο παιδιού, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας), γράφοντας ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ. Τα ονόματα των τυχερών που θα αναδείξει η κλήρωση θα αναρτηθούν στο www.metaixmio.gr στις 2 Αυγούστου 2013.
Κι εάν είστε ανυπόμονοι, πάρτε μια γεύση τώρα. Δείτε το trailer ΕΔΩ.

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ
Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν τον Αύγουστο:

ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ – Τα κλασικά
Σελίδες: 80
Τιμή: 9,90 €
Ο Ντάστι είναι ένα μικρό επαρχιώτικο αεροπλάνο που ψεκάζει κάθε μέρα τα χωράφια. Το μεγάλο του όνειρο να διαγωνιστεί στο Παγκόσμιο Ιπτάμενο Ράλι δεν τον αφήνει σε ησυχία! Θα καταφέρει όμως να ξεπεράσει τον φόβο του για τα ύψη; Ο Σκίπερ, ένας βετεράνος του πολεμικού ναυτικού, αναλαμβάνει να τον προπονήσει κι έτσι ο Ντάστι καταφέρνει να προκριθεί στους αγώνες. Με τη βοήθεια παλιών και νέων φίλων θα ξεπεράσει τις δύσκολες δοκιμασίες και στο τέλος θα πετύχει αυτό που φαινόταν ακατόρθωτο…

ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ – Μαγικός Κόσμος
Σελίδες: 40
Τιμή: 4,40 €
Ο Ντάστι είναι ένα μικρό αεροπλάνο που ψεκάζει τα χωράφια. Το μεγάλο του όνειρο είναι να διαγωνιστεί στο Παγκόσμιο Ιπτάμενο Ράλι και να αναδειχτεί το γρηγορότερο αεροπλάνο στον κόσμο. Θα καταφέρει με τη βοήθεια των φίλων του να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να πετύχει αυτό το ακατόρθωτο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: