7.02.2013

Τη νέα υπόθεση που θα εξιχνιάσει ο Ντετέκτιβ Κλουζ μπορείτε να τη γράψετε εσείς!!!

Metaixmio

Τη νέα υπόθεση που θα εξιχνιάσει ο Ντετέκτιβ Κλουζ
μπορείτε να τη γράψετε εσείς!!!

Τα μάθατε τα νέα; Ο αγαπημένος σας ήρωας Ντετέκτιβ Κλουζ έρχεται να κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα και έχετε όλοι την ευκαιρία να γράψετε την υπόθεση που θα πρέπει να λύσει αυτό το καλοκαίρι!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή στο καλοκαιρινό online εργαστήριο ομαδικής συγγραφής για παιδιά που διοργανώνει το bookbook.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Αποφασίστε ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνει ο Κλουζ προκειμένου να λύσει τομυστήριο που κρύβεται στο ήσυχο ελληνικό νησί που παραθερίζει. Καθορίστε την τύχη του με τους επικίνδυνους εχθρούς που θα συναντήσει. Δώστε την τελική λύση στην ελληνική περιπέτειά του. Eπισκεφτείτε το www.bookbook.gr, χρησιμοποιήστε μία από τις λέξεις ή φράσεις-στοιχεία που θα σας δίνονται κάθε φορά για να συνεχίσετε την ιστορία από το σημείο που την άφησε ο προηγούμενος. Συγχρόνως θα μπορείτε να ψηφίζετε ποια από τα προηγούμενα κείμενα σας άρεσαν περισσότερο, επηρεάζοντας έτσι την τροπή της ιστορίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ.

Και αν δεν ξέρεις όλες τις υποθέσεις που έχει λύσει ο Κλουζ, μπορείς να τις δεις ΕΔΩ για να επιλέξεις ποιες θα πάρεις μαζί σου στις καλοκαιρινές διακοπές!
Και μην ξεχνάτε! Την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στις 6:30 και στις 7:30 το απόγευμα, οδιάσημος ντετέκτιβ Κλουζ και ο εμψυχωτής Γιώργος Λυμπέρης σας περιμένουν στον Πολυχώρο ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) στην πιο καλοκαιρινή περιπέτεια του μεγαλύτερου μικρού ντετέκτιβ του κόσμου! Ακολουθώντας τα ίχνη του Κλουζ θα παρουσιάσουμε τα δεδομένα, θα παραθέσουμε τα στοιχεία, θα καταλήξουμε σε υπόπτους και θα εξιχνιάσουμε το δικό μας «αστυνομικό μυστήριο».

Δώρο ένα καπελάκι του Κλουζ για την παραλία για όλα τα παιδιά!!!
Δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση στο τηλ. 211 3003580.


Ένα καλοκαίρι γεμάτο περιπέτεια και μυστήριο ξεκίνησε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: