7.06.2013

Παρατείνεται το bazaar βιβλίου στον Πολυχώρο ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Metaixmio

Παρατείνεται το bazaar βιβλίου στον Πολυχώρο ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ 
Σας περιμένουμε με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας 
για μικρούς και μεγάλους σε τιμές έκπληξη!

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου και έπειτα από επιθυμία του αναγνωστικού κοινού αποφασίσουμε να παρατείνουμε το καλοκαιρινό παζάρι βιβλίου έως και το Σάββατο 20 Ιουλίου. Για δύο ακόμα εβδομάδες λοιπόν, σας περιμένουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους: ελληνική και μεταφρασμένη λογοτεχνία, βιογραφίες, δοκίμια, σύγχρονα και κλασικά εικονογραφημένα παραμύθια, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, παιδικές εγκυκλοπαίδειες και πολλά άλλα βιβλία για όλα τα γούστα σε τιμές έκπληξη από 1,99 €.

• Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα
• Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι

Οι αναγνώστες θα βρουν σε τιμές με μεγάλη έκπτωση αριστουργήματα του 20ού αιώνα, λογοτεχνικά βιβλία καταξιωμένων ελλήνων συγγραφέων αλλά και βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο, ενώ οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους. Δοκίμια και μελέτες, χρονικά και μαρτυρίες, και άλλες εκδόσεις ποικίλης θεματολογίας είναι επίσης στη διάθεση του κοινού σε πολύ χαμηλή τιμή. Τέλος, οι μικροί αναγνώστες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού έχουν να επιλέξουν τίτλους από μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει εγκυκλοπαίδειες της σειράς Larousse, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα αλλά και εφηβικά βιβλία.

Στο παζάρι επίσης θα βρείτε:
• Τα βιβλία της νέας καλοκαιρινής προσφοράς μας. Με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ επανακυκλοφορούν σε συλλεκτικές εκδόσεις 20 βιβλία (10 για ενήλικες και 10 για παιδιά) που αγαπήθηκαν από το κοινό, με μοναδικές τιμές: το κάθε βιβλίο ενηλίκων κοστίζει 7,70 € και το κάθε παιδικό 4,40 €.
• Τα βιβλία της μεγάλης προσφοράς μας που ισχύει για όλο το 2013. Επιλέξτε μόνο με 9,90 € τρία βιβλία από μια πλούσια γκάμα τίτλων: ελληνική λογοτεχνία, ξένη πεζογραφία, αστυνομικά, δοκίμια και παιδικά βιβλία.
• Τα βιβλία μιας ακόμα δελεαστικής προσφοράς μόνο για τους μικρούς αναγνώστες. Οι μικροί μας φίλοι μόνο με 4,90 € μπορούν να αγοράσουν ένα παιδικό βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και να πάρουν άλλο ένα δώρο!
• Άλλα παλαιότερα και σπάνια βιβλία για μικρούς και μεγάλους από τον κατάλογο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με έκπτωση 50-80%.
Σας περιμένουμε με δροσερούς χυμούς, καλή μουσική και καλοκαιρινή διάθεση!

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: