6.07.2013

Μπαμπούλες Πανεπιστημίου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Metaixmio

Avant premiere Μπαμπούλες Πανεπιστημίου

ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Η νέα παιδική ταινία της Disney/Pixar από 20 Ιουνίου στους κινηματογράφους σε 3D


Σχεδόν δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη αξέχαστη γνωριμία μας με τον μονόφθαλμο Μάικ και τον τριχωτό Σάλι, η ταινία θα μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο για να μας αποκαλύψει πώς ο Μάικ κι ο Σάλι ξεπέρασαν τις διαφορές τους κι έγιναν κολλητοί φίλοι!

Διαβάστε την ιστορία από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και δείτε την ταινία σε 3D που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 20 Ιουνίου από τη feelgood.

Την Τρίτη, 18 Ιουνίου, η feelgood διοργανώνει avant premiere της ταινίας (σε 3D),στις 19:30 το απόγευμα, στο Village World στο The Mall Athens.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ εξασφάλισαν αποκλειστικά για τα μέλη του Kid Club ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑ 30 διπλές προσκλήσεις αυτής της πρώτης προβολής. Μη χάνετε καιρό! Όσοι θέλετε να απολαύσετε στη μεγάλη οθόνη το αχώριστο δίδυμο Μάικ και Σάλι στείλτε έως τις 17 Ιουνίου στο paidia-dialeimma@metaixmio.gr τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο παιδιού, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας), γράφοντας ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. Όσα μέλη έχετε στείλει τη συμμετοχή σας μέσω της παιδικής μας εφημερίδας έχετε μπει ήδη στην κλήρωση! Τα ονόματα των τυχερών που θα αναδείξει η κλήρωση θα αναρτηθούν στοwww.metaixmio.gr στις 18 Ιουνίου 2013.
Κι εάν είστε ανυπόμονοι, πάρτε μια γεύση τώρα. Δείτε το trailer ΕΔΩ.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορεί στις 10 Ιουνίου:
ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 
Σελίδες: 80
Τιμή: 9,90 €
Ο νεαρός Μάικ Βαζόφσκι ανυπομονεί να ξεκινήσει το Μπαμπουλοπανεπιστήμιο, όπου θα ειδικευτεί στον εκφοβισμό των παιδιών, για να εκπληρώσει μια μέρα το όνειρό του: να γίνει Φοβιστής στην «Μπαμπούλας Α.Ε.». Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως τα σχεδίασε, καθώς ο Τζέιμς «Σάλι» Σάλιβαν τυχαίνει να βρίσκεται στην ίδια σχολή. Ο Σάλι αποδεικνύεται το ακριβώς αντίθετο από τον Μάικ. Είναι παιχνιδιάρης και νταής, με ταλέντο στον εκφοβισμό, αλλά με καμία πειθαρχία. Οι συγκρούσεις τους θα προκαλέσουν το χάος, μέχρι που θα αναγκαστούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους…

Η ΤΑΙΝΙΑ
ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (Monsters University)
Μια ταινία του DAN SCANLON   

Σχεδόν δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη αξέχαστη γνωριμία μας με τον μονόφθαλμο Μάικ και τον τριχωτό Σάλι, θα ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο για μια εκπαιδευτική εκδρομή στη φοιτητική ζωή των δύο φίλων που υπήρξαν άσπονδοι, καθώς το μόνο που μοιράζονταν κάποτε ήταν η αντιπάθεια που έτρεφε ο ένας για τον άλλον. Ο σκηνοθέτης του Cars, Dan Scanlon, αναλαμβάνει το 3D prequel της μεγάλης εμπορικής και καλλιτεχνικής επιτυχίας Μπαμπούλες Α.Ε.. Στα ελληνικά τις φωνές τους στους ήρωες χαρίζουν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης (Μάικ Βαζόφσκι) και ο Αντώνης Λουδάρος (Τζέιμς Σάλιβαν). Την τελευταία φορά που είδαμε τους Μάικ Βαζόφσκι και Τζέιμς Σάλιβαν ήταν αχώριστοι και πραγματικά αγαπημένοι. Δεν ήταν όμως πάντα έτσι. Από την πρώτη στιγμή που αυτά τα δύο αταίριαστα τέρατα συναντήθηκαν στο πανεπιστήμιο δεν άντεχαν το ένα το άλλο. Με τελείως διαφορετικές μεθόδους, απόψεις και ικανότητες το μοναδικό κοινό στοιχείο τους ήταν το όνειρο για τον τίτλο του Καλύτερου Φοβιστή. Το Μπαμπούλες Πανεπιστημίου μας αποκαλύπτει πώς ο Μάικ κι ο Σάλι ξεπέρασαν τις διαφορές τους κι έγιναν κολλητοί φίλοι.

20 Ιουνίου στους κινηματογράφους σε 3D από τη feelgood

Δεν υπάρχουν σχόλια: